Deze negen (!) KKD-ploegen maken kans op eerste periodetitel

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 oktober 2021 – De Keuken Kampioen Divisie nadert vrijdagavond een ontknoping met de strijd om de eerste periodetitel. Excelsior heeft als koploper de beste papieren in handen, maar er zijn nog acht andere ploegen die mogen dromen van de eerste prijs van het seizoen. Dit zijn alle kanshebbers van vanavond.

Deze negen (!) KKD-ploegen maken kans op eerste periodetitel

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Excelsior lijkt een overwinning verwijderd van de eerste periodetitel sinds 2009, maar dient daarvoor een overwinning te boeken op bezoek bij NAC Breda. De Brabanders zijn als nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie dramatisch aan het nieuwe seizoen begonnen en zullen zich in een uitverkocht Rat Verlegh Stadion willen oprichten.

Mocht Excelsior de volle buit pakken, zijn ze alsnog niet zeker van de periodetitel. ADO Den Haag heeft namelijk eveneens zestien punten, maar heeft een monsterzege op MVV Maastricht nodig om de Kralingers te passeren. ADO kreeg weliswaar zes punten in aftrek, maar dat geldt niet voor de periode. De Hagenaars zullen daarom vooral hopen op een misstap van Excelsior.

Bekijk hier de stand en het programma in de Keuken Kampioen Divisie

FC Volendam, Jong FC Utrecht en Jong AZ hijgen de twee bovenste ploegen in de nek, met vijftien punten. Vier ploegen hebben dertien punten verzameld en kunnen hooguit op gelijke hoogte komen met Excelsior en ADO: FC Emmen, De Graafschap, FC Eindhoven en VVV-Venlo hebben een wonder nodig om zich te verzekeren van de eerste periode.

Excelsior-aanvaller Thijs Dallinga is hard op weg naar de prijs voor topscorer van de Keuken Kampioen Divisie. De 21-jarige spits staat na acht speelronden op negen treffers. Ajacied Max de Waal (zeven) en NAC-spits Ralf Seuntjens (zes) volgen op gepaste afstand.

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd