'Roma zet Totti in voor transfer Kökcü; Senesi op weg terug'

11 oktober 2021 – AS Roma is Orkun Kökcü nog altijd niet vergeten. De Italiaanse topclub toonde eerder al interesse in de Feyenoord-middenvelder, maar tot een transfer kwam het tot dusver nog niet. Toch doet Roma er veel aan om de banden met 'kamp-Kökcü' te onderhouden.

'Roma zet Totti in voor transfer Kökcü; Senesi op weg terug'

Dat concludeerde Feyenoord Transfermarkt op basis van een foto waarop de vader van Kökcü te zien is naast clubicoon Francesco Totti. Die foto werd door Kökcü senior zelf gedeeld op Instagram. Daarbij viel ook te lezen dat er een samenwerking wordt aangegaan met CT10 Management, het bureau van Totti. Kökcü werd overigens eerder ook al aan veel andere clubs gelinkt. Namen als Lazio, AC Milan en Arsenal passeerden afgelopen jaar de revue.

Senesi 
Feyenoord zelf hoopt spoedig weer te kunnen beschikken over verdediger Marcos Senesi. De Argentijn viel in de laatste wedstrijd voor de interlandperiode geblesseerd uit, maar stond maandag voor het eerst weer op het trainingsveld. Daar werkte hij nog wel een individueel programma af.

De eveneens geblesseerde Mark Diemers en Francesco Antonucci trainden ook nog individueel. Bij de door interlandverplichtingen sowieso uitgedunde selectie van Feyenoord deed Arsenal-huurling Reiss Nelson wel de volledige groepstraining mee. Feyenoord hervat de competitie zaterdagmiddag om 16:30 uur met de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. 

Feyenoord

gerelateerd