Dessers voelt lacherige tendens rondom hem en reageert scherp

8 november 2021, 09:09

In een week tijd drie keer de winnende treffer maken, waarvan ook nog eens twee in de blessuretijd van de wedstrijd. Het was een absolute droomweek voor Cyriel Dessers, die met zijn treffers goud waard is voor Feyenoord. Wie had dat gedacht toen hij afgelopen zomer last-minute nog werd gehuurd van Genk? Dessers zelf merkte in ieder geval weinig vertrouwen in Nederland.

Al langere tijd was Feyenoord op zoek naar een veel scorende spits. Iemand die spelers als Graziano Pelle, John Guidetti en Robin van Persie moest kunnen evenaren. Die bleek echter niet voor het oprapen te liggen en dus kwam de club uit bij Dessers, die bij Genk totaal niet uit de verf kwam. Dessers merkte zelf dat hij niet voor vol werd aangezien. "Mensen deden ook wel eens een beetje lacherig over Cyriel Dessers. Zelfs als je scoort, is dat nog zo. Maar dit was echt een heerlijke week", zo laat hij weten bij het Algemeen Dagblad.

Ook via social media is Dessers actief en na zijn heldenrol reageerde hij vlijmscherp op een NAC-supporter. Nadat Dessers had aangegeven zijn vrije dag te gebruiken om uit te rusten, reageerde Ferry de Bont plagend: 'Van die paar minuten?'. Daarop had Dessers ook weer een passend antwoord: 'Al dat vieren altijd Ferry'.

Mede door de doelpunten van Dessers staat Feyenoord bovenaan in de Conference League-poule en is het erg dicht bij de koppositie in de Eredivisie. Als het de inhaalwedstrijd wint, klimt het over Ajax en PSV heen. Overigens moet Dessers het de laatste weken wel steeds stellen met invalbeurten. Zijn drie winnende treffers maakte hij allemaal nadat hij vanaf de bank kwam.

Lees ook: Supersub Dessers maakt het opnieuw waar en velt AZ in extremis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen