Twee goals in dertig minuten? Haaland alsnog boos op zichzelf

8 december 2021 – Erling Haaland drukte na zijn invalbeurt bij Borussia Dortmund direct zijn stempel. Het Noorse fenomeen begon tegen Besiktas uit voorzorg vanwege zijn blessureverleden op de bank, maar luisterde zijn invalbeurt op met twee treffers. Toch kon Haaland niet tevreden zijn over zijn eigen optreden.

Twee goals in dertig minuten? Haaland alsnog boos op zichzelf

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Haaland kwam een halfuur voor tijd binnen de lijnen en kopte in de slotfase van de ontmoeting met Besiktas, die nergens meer om ging, nog tweemaal raak. Daarmee bepaalde hij de eindstand op 5-0. In extremis liet hij echter een enorme kans liggen voor zijn hattrick. "Hij was net in de kleedkamer en is heel boos op zichzelf", vertelde Marco Reus tegen Amazon Prime.

Haaland mag desondanks tevreden zijn over zijn statistieken. De Noorse superspits staat in de Champions League op drie treffers in vier optredens. In de Bundesliga staat zijn teller na acht wedstrijden op elf goals en acht assists. In 72 wedstrijden voor Borussia Dortmund was de nog altijd pas 21-jarige aanvaller goed voor 74 treffers, terwijl hij er negentien voorbereidde.

Het trekt logischerwijs de interesse van diverse grootmachten. Engelse media melden dat Liverpool alles op alles gaat zetten om de spits naar Anfield te halen. Dat hoopt de topclub te combineren met de komst van Jude Bellingham, die eveneens tot de grootste talenten ter wereld behoort.

Lees ook: Malen scoort: Dortmund verlaat CL met opgeheven hoofd

UEFA Champions League

gerelateerd