Sky: duel Tottenham afgelast, Rennes op weg terug naar Frankrijk

9 december 2021 – Het is nog altijd onzeker of het duel tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennes van vanavond doorgaat. Het duel in de Conference League wordt mogelijk afgelast vanwege het grote aantal coronabesmettingen in de selectie van de thuisploeg.

Sky: duel Tottenham afgelast, Rennes op weg terug naar Frankrijk

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Veel supporters van Vitesse - dat bij Tottenham en Rennes in de groep zit - hopen dat het duel in Londen alsnog doorgaat, zodat zij vanavond weten of hun ploeg overwintert in het derde Europese toernooi. Hoewel Tottenham zelf al aankondigde dat de wedstrijd niet door zou gaan, weersprak Rennes dat: de Franse club gaf aan gewoon te willen voetballen.

Nu meldt Sky Sports echter dat het duel in het Tottenham Hotspur Stadium dan toch zal worden geannuleerd. Het medium meldt dat de selectie van de Franse subtopper al op de weg terug naar huis is. Frappant genoeg laten andere goed geïnformeerde bronnen als The Athletic én The Independent weten dat er vanavond wél gaat worden gevoetbald in het nieuwe onderkomen van de club uit Noord-Londen.

Lees ook: Stade Rennes: wedstrijd tegen Tottenham helemaal niet afgelast

Vitesse weet in ieder geval één ding zeker: het zal vanavond een goed resultaat moeten behalen in het thuisduel tegen Mura, om zo zelf haar werk te hebben gedaan. Mocht het duel tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennes daadwerkelijk worden afgelast, is het nog maar de vraag of het duel zal worden ingehaald. Mogelijk trakteert de UEFA Tottenham op een reglementaire nederlaag.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd