"Als je dat niet wil, kun je bij mij op kantoor je contract inleveren"

23 december 2021, 21:21   Bijgewerkt: 23 december 2021, 21:26

Het is onrustig bij VVV-Venlo. Een deel van de A-selectie heeft zich tegen hoofdtrainer Jos Luhukay gekeerd, maar daarvoor zijn ze bij de Eerste Divisie-club behoorlijk aan het verkeerde adres. VVV-directeur Marco Bogers heeft keihard uitgehaald naar de rebellerende spelers.

Tegenover L1 Radio werd Bogers gevraagd naar de onrust die er zou zijn in de spelersgroep van VVV-Venlo. Volgens dagblad De Limburger zou een deel van de spelers het niet meer zien zitten in de oefenmeester ('deel spelersgroep en staf lijnrecht tegenover trainer Luhukay'), die zelf aangaf nog niets te hebben gehoord vanuit de selectie. Bogers wilde in elk geval van niets weten wat de ontevreden spelers betreft en hield het vertrouwen in de coach, die zelf zijn positie ter discussie had gesteld. 

"Ik heb voor de groep gestaan en gezegd dat we als bestuur volledig achter trainer Jos Luhukay staan", liet hij optekenen. Sterker nog: met de lekkende spelers zijn ze nog niet klaar. "We onderzoeken waar de onrust zit en we gaan maatregelen nemen. Het uiten van de onvrede tegen de pers vind ik verwerpelijk, van een bijzonder laag niveau. We zitten in een veranderproces, in een cultuuromslag. Als er mensen zijn die niet mee willen, zullen we niet schromen om maatregelen te nemen."

Hoewel ook Bogers stelt dat de resultaten met de twaalfde plaats vooralsnog tegenvallen ('dikke onvoldoende') is het vertrouwen in Luhukay volop aanwezig. "Spelers bij VVV moeten dankbaar zijn dat ze met een trainer kunnen werken die in Duitsland zo succesvol is geweest", aldus Bogers, die een oproep doet aan de spelers. "We zijn koersvast. Neem je verantwoordelijkheid. Als je dat niet wil, kun je bij mij op kantoor je contract inleveren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen