Dante Rigo lijkt PSV in te ruilen voor Belgisch avontuur

3 januari 2022, 12:27

Dante Rigo lijkt PSV te gaan verlaten. De 23-jarige Belgische middenvelder is volgens de Gazet van Antwerpen met Beerschot op trainingskamp naar Spanje vertrokken.

Het is vooralsnog onduidelijk of het om een proefperiode gaat of dat PSV, Beerschot en Rigo een overgang zijn overeengekomen. Onlangs liep de middenvelder nog stage bij Sparta Rotterdam, de club waar hij in het seizoen 2019/20 op huurbasis voor uitkwam. Vorig seizoen werd Rigo een half jaar verhuurd aan ADO Den Haag.

In Eindhoven heeft Rigo geen toekomst meer. De middenvelder maakt geen deel uit van de plannen van trainer Roger Schmidt en mag vanwege zijn leeftijd niet meer uitkomen voor Jong PSV. Aan het einde van het seizoen loopt zijn contract in het Philips Stadion af.

Rigo werd in 2007 opgenomen in de jeugdopleiding van PSV en gold lang als groot talent. De voormalig Belgisch jeugdinternational maakte in 2016 zijn debuut in het profvoetbal, speelde een aantal wedstrijden in het eerste elftal, maar een definitieve doorbraak bleef uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen