De Telegraaf komt met nieuws over verdwenen Ihattaren

5 januari 2022, 07:51

De wegen van Mohamed Ihattaren en Sampdoria zullen deze winter definitief scheiden. De negentienjarige middenvelder werd afgelopen zomer overgenomen van PSV en direct daarna gestald bij Sampdoria, maar kwam daar niet in de plannen voor en besloot zich daarom maandenlang niet meer te melden bij de club. Het voormalig toptalent verdween van de radar, maar is nu toch weer opgedoken.

Juventus haalt Ihattaren volgens De Telegraaf namelijk terug naar Turijn en gaat op zoek naar een nieuwe werkgever. Ihattaren zal voor de tweede keer sinds zijn overstap naar Italië worden verhuurd aan een andere club. Mogelijk verkast hij naar een Nederlandse club. Volgens de krant vindt Juventus dat het zelf de fout in is gegaan door Ihattaren direct te verhuren.

Bij Sampdoria zat hij slechts eenmaal op de bank en voelde hij zich ongelukkig. Hij besloot zich daarom niet meer te melden bij de club en was enkele weken spoorloos. De middenvelder dook op in Utrecht, waar hij met een personal trainer werkte aan zijn fitheid. De laatste weken zongen steeds vaker geruchten rond dat hij wilde stoppen met voetballen.

Juventus hoopt de loopbaan van Ihattaren echter nieuw leven in te blazen. De topclub betaalde afgelopen zomer 1,9 miljoen euro voor het gevallen toptalent. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen