'NEC breekt trainingskamp in Spanje af en keert huiswaarts'

6 januari 2022, 14:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NEC heeft alsnog besloten het trainingskamp in Spanje af te breken. Eerder op donderdag werd al bekend dat de club pers en toeschouwers niet meer toeliet tijdens de trainingen in Alhaurín El Grande. Nu meldt Omroep Gelderland echter dat de Nijmegenaren terugkeren naar huis.

Volgens het lokale televisiestation is het de bedoeling dat NEC nog donderdagavond op het vliegtuig stapt. De voorbereidingen voor de terugreis zouden al zijn getroffen. NEC zou vrijdag oefenen tegen Tweede Bundesligaclub Hamburger SV, maar door dat duel is een streep gezet.

Waarom NEC aanvankelijk besloot om in Spanje te blijven en later alsnog terug wilde keren naar Nederland, is bij Omroep Gelderland niet bekend. De club liet eerder weten dat er bij NEC geen sprake is van een coronagolf of enkele positieve tests.

Lees ook: NEC vreest coronagolf: club sluit poorten trainingskamp Spanje

Niet alleen NEC ziet haar winterse plannen in duigen vallen. Ajax moest woensdag ook al het trainingskamp in Portugal staken, PSV besloot helemaal niet af te reizen naar Spanje. Ook Heracles Almelo moest twee oefenwedstrijden annuleren. En door het tripje van sc Heerenveen naar Apeldoorn is eveneens een streep gezet.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen