PSV-keeper Mvogo ontevreden, Ahmedhodzic 'kost miljoenen'

7 januari 2022, 20:53

PSV-keeper Yvon Mvogo (27) is niet tevreden over zijn situatie momenteel in Eindhoven. De doelman zou mogelijk zelfs willen vertrekken in de winterstop, maar heeft daarvoor zelf de sleutel niet in handen. In principe kan PSV de goalie namelijk nog 'gewoon' aan zijn contract houden. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Vanuit Zwitserland kwamen er geluiden dat Mvogo zou willen vertrekken in januari. 'Vooralsnog is dit geen groot thema in Eindhoven, omdat PSV een huurcontract met RB Leipzig heeft en volledig zelf kan bepalen of het de doelman tot het eind van dit seizoen aan boord wil houden', schrijft het regionale dagblad.

Het ED weet dat Mvogo inderdaad 'niet tevreden' is met zijn huidige situatie in Eindhoven. Dat hij ondanks de blunders van Joël Drommel geen enkele kans gekregen heeft van Roger Schmidt, daar baalt hij van. 'Als er een serieuze andere optie op te pikken is, gaat de club daar normaal gesproken wel naar kijken', schetst de ochtendkrant echter wel over de toekomst van Mvogo. 

Lees ook: 'PSV informeerde bij Doekhi

Verder komt het medium met de mogelijkheden voor de vervanging van verdediger André Ramalho. Niet Vitesse-verdedigers Danilho Doekhi en Riechedly Bazoer zijn de eerste keuzes. Wie dat wel is, wordt niet genoemd. Wel komt er met de Bosnische verdediger Anel Ahmedhodzic (van Malmö FF) een nieuwe optie bij, al hangt er aan hem wel een fors prijskaartje van 'vele miljoenen'. Verder krijgt de talentvolle Jenson Seelt een kans, omdat hij wordt gezien als groot talent in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen