Heel treurig: clubarts Telstar onverwachts overleden

7 januari 2022 – Zeer treurig nieuws uit Velsen: Marcel Reinders, de clubarts van Telstar, is op donderdag 7 januari 2022 onverwachts overleden. Naast zijn werkzaamheden bij de voetbalclub, had hij een eigen praktijk in Velserbroek en was hij hoofd geneeskunde bij de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Heel treurig: clubarts Telstar onverwachts overleden

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat trieste nieuws heeft Telstar vrijdagmiddag bekend gemaakt. 'Tot ons grote verdriet is onze dokter Marcel Reinders donderdag 6 januari onverwachts overleden tijdens het hardlopen in de duinen', staat te lezen in het bericht van de Eerste Divisie-club.

In Velsen werd de club- en huisarts enorm gewaardeerd. 'Hij was elke thuiswedstrijd langs de lijn te vinden en was nauw betrokken bij onze spelers en staf', schrijft de club over Reinders, die al meer dan vijf seizoenen betrokken was bij Telstar. 'Wij verliezen met Marcel een zeer bekwaam arts maar vooral ook een warm en aimabel mens. Wij wensen familie en vrienden van Marcel heel veel sterkte.'

Reinders overleed volgens het Noordhollands Dagblad aan een hartstilstand. Hoewel hij nog gereanimeerd is door de hulpdiensten, mocht dat niet baten.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd