Enorme stunt in FA Cup waar Arsenal zich flink te kijk laat zetten

9 januari 2022, 20:09

Premier League-club Arsenal draait dit seizoen boven verwachting, maar heeft zich in de FA Cup flink te kijk laten zetten. Het nam het op tegen Championship-club Nottingham Forest en verloor met 1-0, waardoor het nu uit het grootste bekertoernooi van Engeland ligt. Zeven minuten voor tijd werd Lewis Grabban de matchwinner met het enige doelpunt van de wedstijd.

Arsenal draait in de competitie uitstekend en doet voor het eerst sinds jaren weer eens mee om de Champions League-tickets. Het staat momenteel op de vierde plek en houdt ploegen als West Ham United, Tottenham Hotspur en Manchester United onder zich. Nottingham Forest is een middenmoter een niveau lager en staat momenteel op de negende plek.

De Londenaren begonnen met grote namen als Martin Ødegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli en Ben White in de basis, aangevuld met een aantal wisselspelers. Dat kwam coach Mikel Arteta duur te staan, want zij bleken, ondanks een licht overwicht de klus niet te kunnen klaren. Net toen beide ploegen voorzichtig aan de verlenging begonnen te denken, maakte Grabban de belangrijke treffer.

Arsenal-middenvelder Sambi Lokonga ging in de fout, waardoor Grabben de voorzet vanaf de flank binnen kon werken en daarmee een grote stunt uit de doeken deed. Het bekertoernooi eindigt daarmee voor Arsenal al in de derde ronde. In 2020 kroonde het zich nog als winnaar van de FA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen