Juventus door veelbesproken Dybala terug op CL-plek

15 januari 2022, 22:47

Juventus is eindelijk virtueel weer terug op een Champions League-plek in de Serie A. De ploeg van basisspeler Matthijs de Ligt won zonder al te grote problemen van Udinese, met Bram Nuytinck en Marvin Zeegelaar aan de aftrap. Uitgerekend Paulo Dybala was een van de doelpuntenmakers zaterdagavond: 2-0.

De Argentijn deed afgelopen week volop van zich spreken, want volgens het doorgaans goed geïnformeerde  La Gazzetta dello Sport heeft Internazionale het snode plannetje om de Argentijn bij de concurrent weg te kapen. Daardoor was er veel te doen rondom de spelmaker, die desondanks gewoon was opgesteld door Massimiliano Allegri.

Aanvoerder Dybala nam de bal na ruim een kwartier met enig fortuin mee en schoot vervolgens hard binnen (1-0). Na zijn treffer keek hij naar het management van de club, met wie hij moet onderhandelen over zijn toekomst. Hoe het signaal geïnterpreteerd moet worden, is moeilijk te zeggen. Met een fraaie kopbal bracht de Amerikaan Weston McKennie het duel uiteindelijk in veilige haven voor Juventus.

Door de driepunter stijgt Juventus na de dramatische seizoensstart virtueel voor het eerst weer naar de eerste vier van Italië. Daarmee staat het voor het eerst dit seizoen op een plek die rechtgeeft op de Champions League. Of die competitie ook daadwerkelijk behaald wordt en of Dybala daar volgend seizoen nog bij is, zal gedurende de tweede seizoenshelft moeten blijken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen