Van Hanegem raadt komst Bazoer af: "Past niet bij Feyenoord"

16 januari 2022 – Willem van Hanegem heeft in zijn wekelijkse column bij het Algemeen Dagblad zijn vraagtekens gezet bij de interesse van Feyenoord in Riechedly Bazoer. De uitblinker van Vitesse kan deze transferwindow rekenen op interesse vanuit Rotterdam, maar de vraagprijs is te hoog voor Feyenoord. Van Hanegem begrijpt dat de club niet zo veel geld wil uittrekken voor hem.

Van Hanegem raadt komst Bazoer af: "Past niet bij Feyenoord"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat ligt volgens hem overigens niet aan zijn voetballende kwaliteiten. "Het is een goede speler, dat zag je zaterdag ook weer, maar of hij de speler voor Feyenoord is, daar heb ik mijn twijfels over. Ik vraag me af of hij wel bij Feyenoord past. Het is een gevoel, niet gebaseerd op zijn voetbaltechnische kwaliteiten of omdat hij ooit bij Ajax heeft gespeeld."

"Hij doet wat hij wil als speler en heeft alle vrijheid in Arnhem. Dat kan echt niet bij elke club." Verder stoorde de kromme zich aan het spel van Feyenoord tegen Vitesse. "Bij Feyenoord zag ik weinig tot niets van wat Feyenoord eerder dit seizoen wel uitstraalde. Het was onsamenhangend. Vitesse moest vorige keer de hele trukendoos openhalen, maar dat was dit keer niet nodig."

Lees ookBazoer schept duidelijkheid over winters vertrek

Feyenoord heeft door de nederlaag een pas op de plaats moeten maken in de titelstrijd en ziet Vitesse nu in de nek hijgen. De Arnhemmers staan nog maar drie punten achter, waardoor de strijd om plek drie (met recht op Europa League-kwalificatie) weer volledig openligt.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd