'Slecht nieuws voor Onana? Inter wil langer door met eerste keeper'

17 januari 2022, 14:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

André Onana lijkt volgend seizoen vrijwel zeker in Giuseppe Meazza te spelen. De doelman zou al zijn gekeurd bij Internazionale, dat hem transfervrij overneemt van Ajax. Toch is het nog allerminst zeker dat de Kameroenees ook daadwerkelijk onder de Italiaanse lat komt te staan.

Italiaanse media laten namelijk weten dat de Serie A-koploper van plan is om het contract van eerste doelman Samir Handanovic te verlengen. De 37-jarige goalie heeft een aflopend contract bij Internazionale, maar doet het al jaren goed bij de club. De kampioen van Italië zou de Sloveen daarom willen belonen met een nieuw contract.

Of dat een probleem hoeft te betekenen voor Onana, is twijfelachtig. Handanovic heeft gezien zijn leeftijd niet het eeuwige leven meer als keeper en Inter wil mogelijk doorselecteren. La Gazzetta dello Sport meldt dat Handanovic aan boord moet blijven om Onana volgend jaar te helpen in zijn eerste seizoen bij de blauw-zwarte club van Milaan.

Lees ook: Onana dolblij met langverwachte rentree: "Ik was wel verbaasd"

Internazionale heeft de komst van Onana nog niet wereldkundig gemaakt. Vermoedelijk gebeurt dit pas wanneer de sluitpost is teruggekeerd van de Afrika Cup. Bij Ajax hoeft Onana dit seizoen niet meer op speelminuten te rekenen. De Amsterdammers zijn niet blij met de manier waarop hij na zijn dopingschorsing met de club is omgegaan. Het is de verwachting dat Remko Pasveer het Ajax-doel tot het einde van het seizoen blijft verdedigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen