Feyenoord-aanwinst: "De club heeft mooie plannen met mij"

17 januari 2022, 22:15

Patrik Wålemark heeft voor het eerst gereageerd op zijn overgang naar Feyenoord. De twintigjarige Zweedse aanvaller weet wat hem te wachten staat in Rotterdam.

Wålemark zette maandag zijn handtekening onder een contract voor 4,5 jaar in De Kuip. De aanvaller genoot belangstelling van vele clubs, maar zag het meeste perspectief in Rotterdam. "We hebben goede gesprekken gevoerd", vertelt Wålemark in zijn eerste interview met Feyenoord TV. "De club heeft naar mijn idee mooie plannen met mij. Alles klopte naar mijn gevoel."

Nog niet eens zo heel lang geleden speelde Wålemark nog op het vierde niveau in Zweden. "Daarna speelde ik twee jaar in de eerste divisie voor BK Häcken. En nu ben ik hier, dus het is allemaal erg snel gegaan. Ik ben erg blij met hoe het tot nu toe is verlopen", aldus de Feyenoord-nieuweling.

Wålemark heeft veel goeds gehoord over zijn nieuwe club. "In het bijzonder dat de supporters geweldig zijn. Dat was gelijk het eerste wat ik heb gehoord. Dus ik kijk erg naar uit om ze te zien. En natuurlijk is het een grote club in Nederland. Een club met veel historie. Ik ben erg enthousiast", zegt de aanwinst, die zijn nieuwe ploeggenoten al heeft ontmoet. "Iedereen was erg vriendelijk en ze ontvingen mij goed."

Lees ook: Feyenoord dolblij met Wålemark: "Een mooie volgende stap"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen