'FC Barcelona wil Tagliafico óók, Ajax wil kleine winst maken'

18 januari 2022 – De lijst van geïnteresseerden in Nicolas Tagliafico (29) wordt steeds langer. Nadat eerder Olympique Marseille en Napoli concreet waren voor de linksachter van Ajax, zou ook FC Barcelona concrete interesse hebben in de verdediger.

'FC Barcelona wil Tagliafico óók, Ajax wil kleine winst maken'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt het Argentijnse TyC Sports dinsdag althans. FC Barcelona is concreet op zoek naar een stand-in en mogelijke op langere termijn vervanger van Jordi Alba (32). Eerder verschenen José Luis Gayá (Valencia) en Robin Gosens (Atalanta Bergamo) op de radar van de Catalaanse grootmacht, maar beide voetballers zijn vooralsnog onbetaalbaar. Lisandro Martinez verscheen ook op dat lijstje, maar aan hem hangt eveneens een te hoog prijskaartje.

Dat is bij Tagliafico een heel ander verhaal. De back wiens contract in 2023 afloopt hoeft slechts zo'n zeven miljoen euro op te brengen voor directeur voetbalzaken Marc Overmars, die desondanks wel een kleine winst maakt op de Argentijn. Met hem werden duidelijke afspraken gemaakt over een mogelijk vertrek, toen hij zijn contractverlenging in orde maakte. Mogelijk dat FC Barcelona daar ook van profiteert, helemaal nu Tagliafico zelf heeft aangegeven nog in januari te willen verkassen.

Lees ook'Ajax vreest vertrek Tagliafico: back wil weg, gesprek met Napoli'

Naast FC Barcelona, Olympique Marseille (wiens huuraanbod zou zijn afgewezen) en Napoli heeft ook Chelsea sluimerende belangstelling in de Ajacied, aangezien er nog steeds een vervanger moet komen voor Ben Chilwell, die een zware blessure opliep en de rest van het seizoen uit de roulatie ligt. The Blues hebben wat andere opties, maar als dat niet rondkomt, melden zij zich mogelijk ook in Amsterdam.

Reacties

Ajax

gerelateerd