NAC wil Heerenveen-speler in ruil voor Haye; Sparta wacht af

18 januari 2022, 16:11

Thom Haye verschijnt ook komende woensdagavond gewoon aan de aftrap bij NAC Breda. De spelmaker van de Brabanders wordt al langere tijd in verband gebracht met een overstap naar SC Heerenveen, maar beide partijen hebben nog altijd geen akkoord bereikt. NAC-coach Edwin de Graaf heeft een optie om het proces te versnellen.

NAC Breda kan woensdagavond in het bekertoernooi tegen PEC Zwolle gewoon beschikken over Haye, maar de kans is aanwezig dat het zijn laatste optreden in het shirt van de Eerste Divisionist wordt. "Hij wil gewoon graag die kant op en hoopt nog steeds dat de transfer doorgaat", vertelde De Graaf aan BN De Stem. "Maar hij zit er goed in en speelt morgen tegen PEC Zwolle. Ik heb hem gezegd dat ik hem blijf gebruiken zolang hij speler van NAC is."

Voorlopig is er echter nog geen akkoord. Dat heeft te maken met de forse vraagprijs die de Bredanaars hanteren: 750.000 euro. Volgens De Graaf is er een mogelijke oplossing. "Ik heb gezegd dat ik er graag een aantal spelers van Heerenveen bij zou willen betrekken. Daar lopen namelijk interessante spelers voor ons rond. Wij hebben dat als club voorgelegd aan Heerenveen."

Geduld Sparta op de proef gesteld

Sparta is nog altijd niet rond met Lommel SK over de komst van Arno Verschueren. De in degradatienood verkerende Rotterdammers hoopten de Belgische middenvelder over te nemen van Lommel, maar volgens Voetbal International is er nog altijd geen akkoord. Sparta is naar verluidt nog altijd volop bezig met de komst van Verschueren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen