'Hulshoff in beeld bij sc Heerenveen als opvolger ontslagen Jansen'

31 januari 2022 – Sipke Hulshoff is volgens het Algemeen Dagblad in beeld om de nieuwe hoofdtrainer bij sc Heerenveen te worden. De Fries werd eerder al genoemd als mogelijke opvolger van Kees van Wonderen bij Go Ahead Eagles.

'Hulshoff in beeld bij sc Heerenveen als opvolger ontslagen Jansen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Momenteel werkt Hulshoff als trainer van de beloften bij Feyenoord, waar hij nog tot 2023 onder contract staat. De Rotterdamse club zit volgens de krant niet te wachten op een vertrek van de voormalig assistent van Cambuur Leeuwarden. Hulshoff zou zelf wel oren hebben naar een dienstverband in de Eredivisie.

Hulshoff was voor zijn overgang naar Feyenoord twee seizoenen werkzaam als assistent van Wim Jonk bij FC Volendam. Daarvoor was hij samen met Arne Slot interim-hoofdtrainer bij Cambuur Leeuwarden.

Technisch directeur Frank Arnesen haalde Hulshoff naar de jeugd van Feyenoord. Hulshoff had op dat moment ook de mogelijkheid om als assistent aan de slag te gaan bij PEC Zwolle. sc Heerenveen heeft een vrije vacature, nadat het trainer Johnny Jansen vorige week uit zijn functie zette.


Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd