Arnold sneert naar City: "Nooit de Champions League gewonnen"

16 februari 2022, 19:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Trent Alexander-Arnold heeft zich op de persconferentie kort uitgelaten over de prestaties van Manchester City. De koploper van de Premier League kreeg deze week veel complimenten na de wedstrijd tegen Sporting CP. Dat was ook de verdediger van Liverpool niet ontgaan.

"Ik wil niet vervelend overkomen, maar Manchester City is een geweldig team en heeft nog nooit de Champions League gewonnen. Ze hebben wel een paar keer de Premier League gepakt. Wij hebben ze allebei gewonnen de afgelopen jaren, dus hebben we laten zien dat we het in beide competities kunnen", werd Alexander-Arnold op het perspraatje geciteerd door Football Daily.

Alexander-Arnold speelt al zijn gehele loopbaan bij Liverpool en heeft succesvolle jaren achter de rug. Hij won de Premier League, Champions League, Super Cup en het wereldkampioenschap voetbal voor clubs. "We zijn niet teleurgesteld dat we niet veel prijzen hebben gewonnen. De prijzen die we wel hebben gepakt, zijn de grootste die er zijn."

Liverpool is dit seizoen nog in de race op vier gebieden. In de Premier League moet er dan wel een flinke achterstand worden goed gemaakt ten opzichte van City. In de Champions League speelt de grootmacht vanavond tegen Internazionale en ook in beide Engelse bekertoernooien doet Liverpool nog mee. In de League Cup is de finale al bereikt, in de FA Cup de vijfde ronde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen