'Barça wil defensie verversen en richt pijlen op vier targets'

2 maart 2022, 10:15

FC Barcelona is voornemens komende zomer een kwaliteitsimpuls te gaan geven aan de verdediging. De Catalaanse topclub deed afgelopen winter vooral in aanvallend opzicht zaken, maar is defensief gezien nog te kwetsbaar om weer mee te gaan strijden om de prijzen. Gratis spelers hebben de voorkeur van het noodlijdende Barça.

Mundo Deportivo kopt met foto's van vier verdedigers die komend seizoen onder contract moeten staan in Camp Nou. Sowieso geldt dat voor Andreas Christensen. De Deen heeft een aflopend contract bij Chelsea en zou volgens diverse geruchten al in gesprek zijn met Barça over een transfervrije overstap. Ook de gesprekken met César Azpilicueta lopen. Chelsea heeft echter een eenzijdige optie om zijn contract te verlengen en hem zodoende uit handen van Barcelona te houden.

Zoals bekend staat ook Noussair Mazraoui op de lijst. De verdediger van Ajax beschikt eveneens over een aflopend contract en is daardoor meer dan interessant voor de Spaanse grootmacht. Eerder werd al bekend dat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola in gesprek was met de club over een mogelijke transfer. Tot slot hoopt Barça ook op de komst van linksback José Gaya. Voor hem dient een transferbedrag te worden betaald, want hij ligt nog tot 2023 vast bij Valencia.

Afgelopen winter slaagde FC Barcelona er al in de selectie een impuls te geven, door Adama Traoré en Ferrán Torres te kopen. Bovendien werd Pierre-Emerick Aubameyang transfervrij gestrikt.

Lees ook: Raiola praat met Laporta over Mazraoui

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen