Komst Haaland lijkt gecompliceerd voor FC Barcelona

14 maart 2022, 09:49

FC Barcelona lijkt niet de topfavoriet voor de komst van Erling Haaland naar Camp Nou. De Noorse spits wordt al langer begeerd door de Spaanse topclub, maar voorzitter Joan Laporta is niet van plan alle registers open te trekken om Haaland tot een transfer te kunnen verleiden.

Eerder werd al bekend dat het totale kostenpakket voor de komst van Haaland op tweehonderd miljoen euro zou uitkomen. Dat is inclusief de transfersom, salaris en tekenbonussen. FC Barcelona verkeert in financieel zwaar weer en kan zich dergelijke monsteruitgaven niet veroorloven, zo bevestigde voorzitter Laporta in een gesprek met de Spaanse pers.

"Mateu Alemany, Jordi Cruijff en de staf proberen alles om hem te kunnen halen", aldus Laporta tegen Sport. "Ik begrijp dat de fans enthousiast zijn, maar dit zijn operaties die erg moeilijk zijn. Zelfs als onze financiële situatie de beste is die mogelijk is, zijn er enkele deals die we nog steeds niet zouden doen in het belang van de club. We zullen geen deals sluiten die de toekomst van de club in gevaar brengen."

Manchester City lijkt daardoor de beste papieren te hebben voor de komst van Haaland. De voorkeur van de Noor zelf is om naar Spanje te verkassen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen