Leegloop Ajax? 'Bayern wil driemaal toeslaan in Amsterdam'

25 maart 2022, 09:01   Bijgewerkt: 25 maart 2022, 09:06

Ajax moet komende zomer vrezen voor een leegloop. Al langere tijd is bekend dat onder meer Bayern München interesse heeft in diverse spelers van de koploper van de Eredivisie, maar de kans is nu groot geworden dat de Duitse recordkampioen ook echt een driedubbele slag wil slaan in Amsterdam.

Dat meldt BILD. Ryan Gravenberch wordt al langere tijd in verband gebracht met een overstap naar de Duitse topclub en moet een bedrag van rond de 25 miljoen euro kosten. Daarmee voorkomt Ajax dat de negentienjarige middenvelder in de zomer van 2023 transfervrij de deur uitwandelt, wat met onder meer Noussair Mazraoui gaat gebeuren. De Marokkaanse rechtsback leek dicht bij een overstap naar FC Barcelona, maar ook Bayern mengt zich vol in de strijd. Coach Julian Nagelsmann zou de rechtsback zelfs al persoonlijk hebben gebeld.

Daar blijft het niet bij. Bayern heeft ook Antony al langer op de korrel en wil hem in de zomer verleiden tot een transfer. De Braziliaanse aanvaller lijkt de Eredivisie te zijn ontgroeid en liet in de Champions League zien klaar te zijn voor een vervolgstap in zijn carrière. Diverse buitenlandse clubs hebben de laatste weken al interesse getoond in zijn diensten.

Bayern heeft volgens de krant niet alleen het Ajax-trio op de korrel. Ook Djed Spence (Nottingham Forest), Pedro Porro (Sporting Lissabon), Mike Wisdom (Borussia Mönchengladbach) en Vitinha (FC Porto) staan op de kandidatenlijst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen