'Ten Hag wil Antony meenemen naar Manchester United'

29 maart 2022, 18:14

Als het aan Erik ten Hag ligt, maakt hij komende zomer niet in zijn eentje de overstap van Ajax naar Manchester United. De succescoach staat in de serieuze belangstelling van de Engelse topclub en ziet een avontuur in de Premier League zitten, maar hoopt zijn selectie wel van een kwaliteitsimpuls te kunnen voorzien.

Eén van de spelers die daaraan moet bijdragen, is Antony. De 22-jarige Braziliaan maakte dit seizoen furore in de Champions League en wordt al maanden begeerd door clubs als Bayern München en Liverpool. Ten Hag zou in de buitenspeler ook een goede aanwinst zien voor zijn mogelijke nieuwe werkgever, waar hij miljoenen te besteden zou krijgen.

Lees ook: Hamstra hoopt Ten Hag voor Ajax te behouden: "Heel belangrijk"

Dat meldt The Telegraph. United lijkt komend seizoen in aanvallend opzicht een impuls nodig te hebben. De topclub verwacht komende zomer afscheid te nemen van Edinson Cavani, terwijl de kans ook aanwezig is dat Cristiano Ronaldo en Anthony Martial de deur bij Manchester United achter zich dichttrekken. Ook Marcus Rashford overweegt vanwege een gebrek aan speeltijd een vertrek.

Antony was dit seizoen in 33 wedstrijden goed voor twaalf doelpunten en tien assists. De Braziliaan werd in de zomer van 2020 voor ruim vijftien miljoen euro overgenomen van Sao Paolo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen