Supertrio is eindelijk los: primeur tijdens ruime zege PSG

3 april 2022, 22:39

Paris Saint-Germain rekende zondagavond zonder al te veel problemen af met laagvlieger FC Lorient. In eigen huis won de koploper met liefst 5-1. Opvallend: het was de eerste keer dat Neymar, Kylian Mbappé en Lionel Messi, die samen het supertrio voorin vormen, in één wedstrijd alle drie trefzeker waren. 

Dat dat nog niet eerder gebeurde, ligt toch vooral aan Messi. De Argentijn werd met hoge verwachtingen naar Parijs gehaald, maar stelde toch vooral teleur. In de Ligue 1 stond hij na achttien duels zelfs pas op twee treffers. De heerlijk binnengeschoten 4-1 van vandaag was dus zijn derde, die hij overigens maakte op aangeven van Mbappé. De Fransman was de grote uitblinker van de avond. Hij nam eerder twee treffers voor zijn rekening en gaf ook al de assist op de openingstreffer van Neymar, die hij in de extra tijd nog eens bediende om ook de 5-1 op het scorebord te krijgen. 

De zege op Lorient paste in de vorm van PSG van de laatste weken. Verlies, winst, verlies, winst, verlies; zo zagen de resultaten uit de laatste vijf wedstrijden eruit. Dat was overigens geen ramp voor de koploper. Het verschil met nummer twee Olympique Marseille was nog altijd groot. Na de overwinning van vanavond staat PSG weer twaalf punten los.

Ramos

De wedstrijd stond verder in het teken van de rentree van Sergio Ramos. De verdediger kwam in de 72e minuut binnen de lijnen - eerder was Georginio Wijnaldum overigens de eerste invaller - waarmee hij terugkeerde van opnieuw ruim twee maanden blessureleed. Eerder stond hij ook al lange tijd langs de kant. Sinds zijn spraakmakende transfer van afgelopen zomer was dit daarom pas zijn zesde optreden in het shirt van PSG. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen