Groningen weigert Belgisch miljoenenbod in revelatie

7 april 2022, 16:09

FC Groningen heeft ook een tweede aanbieding voor Bjorn Meijer afgeslagen. Club Brugge is in de markt voor de jonge verdediger en is naar verluidt bereid om ver te gaan, maar heeft nog geen akkoord weten te bereiken met de middenmoter. Volgens De Telegraaf heeft FC Groningen een bod van rond de 4,5 miljoen euro afgewezen.

De krant meldt dat Groningen een aanzienlijk hoger bedrag verlangt voor de verdediger. Meijer moet een bedrag van tussen de 5,5 en 6 miljoen euro opleveren. Het is niet duidelijk of het geïnteresseerde Club Brugge bereid is om zoveel geld te betalen voor de talentvolle linkspoot, die dit seizoen pas zijn doorbraak beleeft bij FC Groningen in de Eredivisie.

De negentienjarige vleugelverdediger maakte afgelopen week veel indruk tijdens de ontmoeting tussen FC Groningen en Ajax. In zeventien Eredivisie-optredens was de linksachter goed voor één treffer en drie assists.

Met een bedrag van zes miljoen euro zou Meijer in één klap tot de duurste spelers van FC Groningen ooit gaan behoren. Onder anderen Filip Kostic (7.2 miljoen euro), Luis Suárez (7.5 miljoen euro), Dusan Tadic (7.8 miljoen euro) en Marcus Berg (10 miljoen euro) verkasten in het verleden voor een hoger bedrag, maar meer dan ruim een handjevol spelers is het niet.

Lees ook: Club Brugge wil miljoenen neertellen voor revelatie FC Groningen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen