Vrouw doet definitief aangifte van verkrachting door Ajax-talent

7 april 2022, 14:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een negentienjarige vrouw heeft definitief aangifte gedaan bij de politie van verkrachting door Jong Ajax-speler Donny Warmerdam, zo meldt Dennis Schouten bij Roddelpraat. Het meisje, dat vorig jaar tijdens het feestje zou zijn verkracht door de Ajacied, zou dat zelf tegen Schouten hebben verteld.

Destijds was het slachtoffer achttien jaar. Ze werd op een feestje mee naar boven gesleurd en probeerde te ontsnappen, maar dat liet Warmerdam niet gebeuren. In februari meldde ze zich op advies van Schouten bij de politie. Twee maanden later heeft de vrouw aangifte gedaan tegen de voetballer, die kan rekenen op een onderzoek

naar zijn schuld.

"In Nederland duurt aangifte doen lang", aldus Schouten. "Afgelopen vrijdag heeft ze officieel aangifte gedaan tegen Donny Warmerdam, dus het onderzoek zal inmiddels gaan beginnen. Zij had bepaalde bewijslast te overleggen en de politie moet een kans van slagen hebben gezien, anders waren ze niet begonnen. Er worden nu getuigen verhoord."

De twintigjarige middenvelder speelde dit seizoen 21 wedstrijden bij Jong Ajax. Warmerdam pendelt dit seizoen tussen de bank en de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen