Trainer PAOK doet bizarre oproep tot vergeldingsactie na rellen

8 april 2022, 16:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De Conference League-ontmoeting tussen Olympique Marseille en PAOK is donderdagavond lelijk uit de hand gelopen. Zowel binnen als buiten het stadion zijn flinke rellen uitgebroken tussen de beide supportersgroepen. Opmerkelijk: PAOK-trainer Razvan Lucescu gooide naderhand met bizarre uitspraken nog wat olie op het vuur.

Op social media circuleren veel beelden van de rellen rond de Europese wedstrijd. Dat begon al voor de wedstrijd, waar een groep supporters van PAOK in de stad vernielingen aanrichtten. Andersom zochten die van Marseille weer de confrontatie met de Grieken op. Ook binnen het stadion liep het uit de hand en is zelfs te zien hoe vanaf de thuistribunes vuurwerk richting het uitvak werd geschoten.

Dat waren dus de hooligans van beide clubs, maar ook uit onverwachte hoek werd er nog wat extra olie op het vuur gegooid. "Ik hoop dat Marseille wordt ontvangen op de manier waarop wij vandaag zijn ontvangen", begon trainer Lucescu zijn persconferentie met een opmerkelijke uitspraak, doelend op de return van volgende week. 

"Ik ben erg teleurgesteld met wat ik vandaag heb gezien", ging hij verder. "Dit past niet in het voetbal, zeker niet in deze tijd. Er zijn veel ernstigere dingen aan de hand in de wereld, dan kunnen we er niet bij hebben dat dit ook tijdens het voetbal plaatsvindt. Het is teleurstellend en erg slecht voor het imago van Marseille", aldus de Roemeen, die afsloot met wat kan worden opgevat als een waarschuwing. "Het is beter dat jullie fans niet naar ons toekomen."

Marseille won de thuiswedstrijd donderdag met 2-1. De ploeg die na de return als winnaar van het veld stapt, kan in de halve finale tegenover Feyenoord komen te staan. Dan moeten de Rotterdammers volgende week in Praag wel winnen, na het 3-3 gelijkspel in De Kuip. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen