Mbappé ziet puzzelstukjes in elkaar vallen bij PSG: "We zijn blij"

9 april 2022, 23:47

Lionel Messi werd afgelopen zomer transfervrij naar Parijs gehaald met een duidelijk doel: hij moest het laatste puzzelstukje worden om de Champions League te winnen. Hij, Neymar en Kylian Mbappé werden gezien als de nieuwe droomvoorhoede in Europa, maar dat kwam er maar mondjesmaat uit. Zaterdagavond leek alles wel te kloppen in het duel met Clermont. De Fransman en de Braziliaan scoorden een hattrick, terwijl de Argentijn goed was voor drie assists in het met 1-6 gewonnen duel tegen Clermont.

In de laatste twee wedstrijden scoorde het drietal elf doelpunten en gaven ze acht assists. Mbappé stelt bij Canal+ dat ze elkaar steeds makkelijker gaan vinden. "We zijn blij, hebben plezier en zitten goed in ons vel. We vervolgen onze weg naar het tiende kampioenschap", doelt hij op de prijzenkast van de club. De Ligue 1 is de enige prijs waar de steenrijke club nog voor speelt. In de Champions League verloor de ploeg van Real Madrid en ook in het bekertoernooi liep het niet zoals gehoopt.

"Het is jammer dat we elkaar nu pas zo goed gaan vinden", aldus Mbappé, doelend op de chemie tussen de aanvallers van PSG. "Er waren behoorlijk wat omstandigheden en gebeurtenissen waardoor we even tijd nodig hadden, maar we zijn alle drie kwaliteitsspeler en proberen het team zoveel mogelijk te helpen. Dat is vandaag in elk geval goed gelukt."

De aanvallers voelen elkaar goed aan, maar het is de vraag hoelang men in Frankrijk nog kan genieten van het trio. Mbappé wordt namelijk veelvuldig in verband gebracht met een transfervrije overstap naar Real Madrid, al hoopt PSG dat hij alsnog blijft. Op dit moment lijkt de pijlsnelle aanvaller nog niet bezig te zijn met een andere club. "Wij moeten laten zien dat we een goed team zijn en dat we er alles aan doen om prijzen te winnen", besluit hij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen