'Politie moet ingrijpen bij knokpartij na Atlético Madrid - City'

13 april 2022, 23:30

De gemoederen liepen na de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Manchester City woensdagavond hoog op. Na de bikkelharde ontmoeting tussen de Europese topclubs ging het nog helemaal mis in de spelerstunnel. Daar moest de politie er zelfs aan te pas komen om de boel te sussen.

Volgens het Engelse medium BT Sport was het vuur nog niet gedoofd toen beide ploegen naar binnen waren gekomen. In de spelerstunnel ging het naar verluidt mis tussen STefan Savic en Jack Grealisch, die het tijdens de wedstrijd ook al met elkaar aan de stok hadden. De aanwezige politie-agenten grepen snel in om de beide kemphanen uit elkaar te houden.

In de slotfase werd het na een lompe overtreding van Felipe op Phil Foden nog onvriendelijk in het Estadio Wanda Metropolitano. Foden rolde volgens Saviv overdreven het veld in en werd hardhandig buiten de lijnen gewerkt door de verdediger. Daarop kwam wisselspeler Grealish erbij. Die werd op zijn beurt aan de haren getrokken door Savic, die ontsnapte aan een kaart.

Vervolgens hebben de kemphanen elkaar binnen dus nog een keer opgezocht. Grealish deed dat met een beter gevoel dan Savic. City stapte namelijk met een 0-0 gelijkspel van het veld af en dat was na de 1-0 overwinning in Manchester genoeg voor een plek in de volgende ronde. In de halve finale van de Champions League speelt City tegen Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen