Bayern-directeur weerspreekt geruchten Lewandowski en Haaland

17 april 2022 – Bayern München hoop dat Robert Lewandowski 'gewoon' bij de club blijft. De afgelopen weken wordt hij veelvuldig gelinkt aan een vertrek, maar volgens directeur Olivier Kahn zijn de partijen nog in gesprek om te praten over een nieuw contract. Momenteel ligt hij nog vast voor één seizoen.

Bayern-directeur weerspreekt geruchten Lewandowski en Haaland

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Lewandowski heeft een contract bij ons. We hebben momenteel contact met hem en we willen dat hij zo lang mogelijk bij Bayern blijft", is het duidelijke antwoord van de bestuurder als hem bij Sport1 gevraagd wordt naar de situatie van de Poolse goalgetter. "Topspelers willen soms ook iets anders proberen, dan duurt het even om ze te overtuigen."

Dat Lewandowski een vertrek mogelijk overweegt, betekent volgens Kahn niet dat de spits ongelukkig is bij der Rekordmeister. "Ongelukkig? Laat me een speler zien die ongelukkig is en toch 30 tot 40 goals per seizoen maakt!", aldus de beleidsbepaler. Bayern München staat, mede door de scoringsdrang van de aanvaller, eerste in de competitie. De titel lijkt een kwestie van tijd, aangezien het gat met nummer twee Borussia Dortmund maar liefst negen verliespunten is.

Erling Haaland naar de Allianz Arena?
Bij de ploeg uit het Ruhrgebied maakt Erling Haaland een fenomenale indruk. Hij gaat sowieso niet naar Bayern, ook niet als die club Lewandowski wel ziet vertrekken. "Wij zouden ons werk niet goed doen als we zo'n spits niet in overweging zouden nemen. Haaland is een uitstekende spits en een zeer interessante speler voor de toekomst, maar financieel gaat hij onze mogelijkheden ver te boven", aldus Kahn, die weet dat de Noor 75 miljoen euro moet kosten. Daar komen zijn salaris en eventuele tekenbonussen nog overheen.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd