Tadic verkeerd begrepen: "Leek alsof hij stond te provoceren"

18 april 2022, 12:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Maandagochtend werd uiteraard veel nagepraat over de bekerfinale tussen PSV en Ajax (2-1). Zo ook in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. Daarin werd een opvallend moment aangehaald, met Ajax-aanvoerder Dusan Tadic als hoofdrolspeler.

Dat moment viel presentator Etienne Verhoeff op na de openingstreffer van Ryan Gravenberch. "Ik vond het wel mooi en bijzonder. Gravenberch stond naar het PSV-vak te juichen. Je zag dat Tadic zei: 'dat is het verkeerde vak'. Hij stond ook te wijzen: 'nee, die kant op', en hij gebaarde 'sorry' naar de PSV-fans. Maar het leek alsof hij stond te provoceren."

"Die kant heeft Tadic ook", reageerde Ajax-watcher Johan Inan. "Wat hem daarin ook opbreekt, is de reputatie die hij in de voorbije maanden heeft gekregen. Het is een winnaar en hij doet er alles voor, met af en toe ook een valse streek erbij. Daardoor krijg je ook het gevoel dat scheidsrechters hem minder snel het voordeel van de twijfel geven. Ik denk dat het penaltymoment daar een voorbeeld van was."

Penaltymoment

Inan stelde dat bij Ajax zich vooral bij dat penaltymoment benadeeld gevoeld zal hebben. "Daar valt ook wat voor te zeggen", vond hij zelf. "Er waren scheidsrechters geweest die hem daar wel op de stip hadden gelegd." Tadic zelf sprak eerder al van een 'honderd procent penalty'

Lees ook: Ten Hag na zeperd: "We speelden tegen meer dan elf spelers"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen