Waarom Bayern uitgerekend kampioen wordt tegen Dortmund

23 april 2022, 13:00

Vier speelrondes voor het einde kan Bayern München kampien van Duitsland worden. Uitgerekend tegen nummer twee Borussia Dortmund kan de ploeg van trainer Julian Nagelsmann de titelstrijd beslissen. FCUpdate.nl zet samen met Jack's Casino vier redenen op een rijtje waarom Der Rekordmeister zich zaterdagavond opnieuw kroont tot landskampioen.

Geen spanning in titelstrijd

Het is niet de vraag of Bayern München kampioen wordt, maar wanneer. Dat zorgt voor rust bij de manschappen van Nagelsmann, aangezien het geen alles of niets-duel is voor Der Rekordmeister. Mocht het duel met Dortmund verloren worden, dan is er geen man overboord en komt er nog een aantal kansen om de titelstrijd definitief te beslissen. Maar uiteraard zet de ploeg in op een driepunter tegen Dortmund. Niets zo lekker als kampioen worden tegen de rivaal.

Bayern gaat voor drie op een rij

Bayern München en Borussia Dortmund nemen het vanavond voor de derde keer dit seizoen tegen elkaar op. De eerste wedstrijd van de nieuwe voetbaljaargang werden de verhoudingen meteen duidelijk: Bayern won de Super Cup met 1-3. Ook in de competitie won de ploeg van Nagelsmann, al was het toen met hangen en wurgen. De regerend landskampioen uit het zuiden van het land won met 2-3. Gaat Bayern München ook vandaag winnen? Zet in en krijg 1.40 keer je inzet terug. Voor een overwinning van Dortmund staat een quotering van [a,https://fcupdate.nl/jacks/?vanaf=sports&artikel=artikel13,_blank,7.30].

Robert Lewandowksi op dreef

Dertig wedstrijden speelde Robert Lewandowski dit seizoen in de Bundesliga, waarin hij goed was voor 32 treffers en twee assists. Op de Poolse goalgetter staat al jarenlang geen maat. Dit seizoen staat de teller al op vier doelpunten tegen Borussia, zijn oude club. In de Super Cup en in het Bundesliga-duel mocht hij twee keer juichen. Weet de spits opnieuw twee treffers te maken? Daar staat een quotering van 3.0[a,http://fcupdate.nl/jacks/?vanaf=sports&artikel=artikel13,_blank,0] voor. Maakt hij zelfs drie goals, dan krijg je [a,https://fcupdate.nl/jacks/?vanaf=sports&artikel=artikel13,_blank,8.00] keer je inleg terug.

Dortmund wankelt defensief

Zes clubs kregen in de Bundesliga minder doelpunten tegen dan Borussia Dortmund, terwijl alleen Bayern München meer scoorde. Een wedstrijd van de gelen is nooit saai, maar de defensieve onzekerheid zal als een rode lap op een stier werken voor Bayern. In dertig wedstrijden kreeg Dortmund 43 goals om de oren. Dit seizoen kreeg de ploeg al vier keer minstens vier doelpunten tegen. Scoort Bayern ook minstens vier keer? De quotering is 3.05.

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen