Schreuder zet deur naar Ajax met curieus antwoord op een kier

22 april 2022 – Alfred Schreuder wordt bij Ajax genoemd als opvolger van de naar Manchester United vertrekkende Erik ten Hag. De oud-middenvelder heeft een contract voor onbepaalde tijd bij Club Brugge, maar geldt in Amsterdam als een van de topkandidaten. De reactie van Schreuder daarover riep alleen maar meer vragen op.

Schreuder zet deur naar Ajax met curieus antwoord op een kier

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het enige wat ik erover kan zeggen is dat er bij iedere club waar ik heb gewerkt contacten zijn", reageerde Schreuder op de persconferentie. "Bij Hoffenheim, Ajax, FC Twente en nu ook Club Brugge is dat niet anders." Of de interesse concreet is? "Daar gaat het niet om voor mij. Bij iedere club ken je mensen. Bij FC Twente heb ik ook contacten en bij Ajax uiteraard ook."

Schreuder kreeg de vraag of hij Ajax als droomclub beschouwt. "Ik zit hier voor de persconferentie van de play-offs, die zijn heel belangrijk voor ons. Daar gaat al mijn focus de komende vijf weken naartoe", maakte Schreuder een einde aan alle vragen.

Club Brugge eindigde in het reguliere seizoen op de tweede plaats, met vijf punten minder dan de verrassende koploper Union Saint-Gilloise. Omdat het puntenaantal voor de kampioensronde wordt gehalveerd, bedraagt het verschil slechts drie punten. Club Brugge begint komende zondag met een thuiswedstrijd tegen FC Antwerp.

Lees ook: Arne Slot is klaar met vragen over Ajax

Reacties

Ajax

gerelateerd