St. Jago ziet rampscenario werkelijkheid worden bij FC Utrecht

26 april 2022 – Het doemscenario voor FC Utrecht-verdediger Tommy St. Jago (22) is werkelijkheid geworden: de achterhoedespeler heeft voor de tweede keer in een relatief korte periode een zware knieblessure opgelopen. De rest van dit kalenderjaar staat hij naar verwachting dan ook buitenspel.

St. Jago ziet rampscenario werkelijkheid worden bij FC Utrecht

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

FC Utrecht maakt het blessurenieuws dinsdagavond bekend. Daarbij spreekt de club over een 'maandenlange revalidatie', waarbij niet expliciet gesproken wordt dat St. Jago de rest van dit kalenderjaar niet meer kan spelen, maar dat zal normaliter wel het geval zijn. Bij de vorige kwetsuur ontbrak hij bijna tweehonderd dagen in het eerste elftal van de Domstedelingen.

Daardoor miste St. Jago bijna de complete eerste seizoenshelft en dat zal voor het komende seizoen dus niet heel anders zijn. "Natuurlijk overheerst op dit moment bij mij nog de ontgoocheling die hoort bij het feit dat ik realiseer dat ik de komende maanden niet kan doen wat ik zo graag wil doen: voetballen, en mijn steentje bijdragen aan de prestaties van FC Utrecht", laat St. Jago weten op de clubsite. "Ik weet wat me nu te wachten staat, en ik ga er alles aan doen om weer fysiek en mentaal sterker uit dit nieuwe revalidatietraject te komen."

Lees ookVrees voor nieuwe blessure St. Jago: "Het is verschrikkelijk"

Transfers FC Utrecht
Mede door de blessure van St. Jago zal de achterhoede van FC Utrecht er behoorlijk anders uitzien. Willem Janssen zet namelijk na dit seizoen een punt achter zijn loopbaan, Benaissa Benamar vertrekt naar FC Volendam en de huurperiode van Mike van der Hoorn zit er dan alweer op. Daardoor zal de achterhoede er komend seizoen onder de nieuwe coach Henk Fraser er behoorlijk anders uitzien. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd