Bayern wil Ajax leegroven: na drietal nóg een basiskracht in beeld

27 april 2022, 08:37

Bayern München is van plan komende zomer toe te slaan in Amsterdam. Nadat al diverse keren werd gesproken met Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch over een overstap en ook Sébastien Haller in beeld is gekomen, denkt Bayern nu ook aan de komst van centrumverdediger Jurriën Timber.

Met dat nieuws pakt BILD uit. De jonge centrumverdediger maakt dit seizoen veel indruk in het hart van de defensie bij Ajax en is daar uitgegroeid tot een van de steunpilaren. Dat is ook Manchester United opgevallen: Erik ten Hag zou de verdediger dolgraag willen meenemen naar de Premier League. Bayern München hoopt daar dus echter een stokje voor te steken.

Scouts van Bayern München zouden met lovende rapporten zijn teruggekeerd naar Duitsland, nadat zij een wedstrijd van Timber hadden bekeken. Datzelfde geldt voor Haller, Gravenberch en Mazraoui. Met laatstgenoemde is de club al rond en heeft het de eerste versterking voor de zomer binnen. Voor Gravenberch lopen de onderhandelingen met Ajax vooralsnog stroef.

Haller wordt gezien als opvolger van de mogelijk vertrekkende Robert Lewandowski. Een vertrek van het viertal uit Amsterdam zou een flinke aderlating betekenen voor Ajax. Ook een transfer van Antony is niet uitgesloten, terwijl André Onana (transfervrij) en Nicolás Tagliafico eveneens zullen vertrekken.

Lees ook: Ajax dreigt met Haller derde speler kwijt te raken aan Bayern

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JoVaLo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Word toch eens tijd dat clubs in Nederland zich niet meer zo snel laten beduvelen door de "grote clubs". Misschien dan maar net zoals Barca doet, extreem hoge afkoopclausules opnemen in de contracten van de grote talenten. Kijken of ze dan nogsteeds in Nederland komen shoppen, als je minstens 80 miljoen voor bijvoorbeeld een Timber zou neer moeten leggen.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat je als club jezelf ook serieus moet willen nemen 80 miljoen voor Timbre past daar niet bij.

JoVaLo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar je wil zeggen dat de afkoopclausule van 1 miljard voor Araújo van FC Barcelona wel reeël is dan? Ik bedoel er maar mee te zeggen dat als clubs in Nederland ook wat hogere afkoopclausules zouden gebruiken, er minder snel talenten weggekaapt zullen worden door de grote clubs. Dan kun je spelers wat langer binnenboord houden en ze uiteindelijk voor een aanzienlijk beter bedrag verkopen mochten ze toch een transfer maken.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee, dat wil ik niet.

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De beste in de Eredivisie zijn allemaal koopjes voor de grote clubs in Europa. Als de clubs nou eens 2 of 3x zoveel vragen voor hun sterren, kijken of ze dan nog zo interresant zijn. En zo bouwen de clubs ook financieel lekker op.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haller whahaha die mag de schoenen niet eens poetsen van lewandowski.Die jongen wordt zo overschat, die gaat niets klaarspelen in het buitenland ,dat hebben we al in engeland van hem gezien bij een middenmotertje nog wel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen