Geruchten rond aan Ajax gelinkte Koni De Winter ontkend

30 april 2022, 13:17

Koni De Winter stuurt in tegenstelling tot wat her en der wordt beweerd niet aan op een vertrek bij Juventus. De aan Ajax gelinkte verdediger heeft het volgens zijn management nog altijd uitstekend naar zijn zin bij de Italiaanse club.

In België deed de afgelopen dagen het gerucht de ronde dat De Winter zijn situatie bij Juventus beu is. De negentienjarige centrale verdediger maakte in november weliswaar zijn officiële debuut voor de Italiaanse grootmacht, maar werd daarna nog maar één keer gebruikt door trainer Massimiliano Allegri.

Beweerd werd dat De Winter door het gebrek aan speeltijd in de zomer een transfer zou willen maken, maar daar klopt volgens NGA Sport niets van. 'Koni is helemaal niet uitgekeken op Juventus. Zijn seizoen loopt zoals voorzien: hij kon debuteren bij de A-ploeg en is een vaste waarde bij de U23', laat het management van de verdediger weten aan Het Nieuwsblad.

'Voor volgend seizoen zijn er drie mogelijkheden', klinkt het. 'Eén: Koni wordt één van de vaste verdedigers bij de A-kern. Twee: Koni wordt uitgeleend aan een goeie ploeg, bijvoorbeeld uit de Serie A, om nadien bij Juventus terug te keren. Drie: er komt een zeer aantrekkelijk bod voor een definitieve transfer, voor zowel Juventus als Koni, en hij vertrekt. Juventus kan nu eenmaal geen forse biedingen weigeren. We zullen zien wat het wordt, wij maken ons geen zorgen, maar andermaal: Koni is zeer gelukkig bij Juventus.'

Tip van De Ligt

De Winter is het afgelopen half jaar enkele keren in verband gebracht met Ajax. Matthijs de Ligt zou de jonge Belgische verdediger hebben getipt bij toenmalig directeur voetbalzaken Marc Overmars. De Winter beschikt bij Juventus over een contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2024.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen