Villarreal met enorme kater richting Liverpool na pijnlijke zeperd

30 april 2022, 16:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Villarreal heeft niet bepaald vertrouwen gekend voor de aanstaande kraker tegen Liverpool. De manschappen van trainer Unai Emery gingen zaterdagmiddag met 2-1 onderuit bij degradatiekandidaat Deportivo Alavés. Arnaut Danjuma was niet van de partij.

Emery liet duidelijk merken zich te richten op Liverpool en wijzigde zijn ploeg op liefst acht plaatsen. Volgens media in Spanje ontbrak Danjuma bij de selectie omdat zijn trainer hem rust gaf. Alavés profiteerde daar optimaal van en stond halverwege op een 2-0 voorsprong. Víctor Laguardia en Gonzalo Escalante lieten de fans in het Estadio Mendizorrotza juichen.

Na de thee schoot Villarreal wakker en deed het via Samuel Chukwueze snel iets terug. Dat bleek echter niet genoeg om nog met een resultaat te vertrekken uit Vitoria-Gasteiz. Villarreal staat door de nederlaag op de zevende plaats in LaLiga. Het bereiken van Europees voetbal wordt een flink karwei. De zesde plek geeft recht op voorronde van de Conference League.

Dat is echter voor later zorg in het Estadio de la Cerámica. De pijlen worden namelijk gericht op Liverpool, de tegenstander in de halve finale van de Champions League. De heenwedstrijd in Engeland werd met 2-0 gewonnen door de gastheer. Daarom moet Villarreal dinsdagavond (21.00 uur) voor een stunt zorgen om de eindstrijd van het miljardenbal te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen