Fortuna Sittard licht optie in contract belangrijke schakel

2 mei 2022, 14:59   Bijgewerkt: 2 mei 2022, 15:04

Mats Seuntjens blijft langer bij Fortuna Sittard. Fortuna Sittard heeft de optie in zijn aflopende gelicht, waardoor hij ook volgend seizoen uitkomt voor de club uit Limburg. Daardoor bestaat de kans wel dat de 30-jarige spelmaker  volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie speelt.

Fortuna Sittard is nog volop in een degradatiestrijd verwikkeld. De Limburgse club staat nu op een veilige vijftiende plek met 29 punten, maar met nog drie wedstrijden te gaan kan dat zomaar veranderen. Wel kan de club volgend seizoen in ieder geval beschikken over Seuntjens, die dit seizoen met Zian Flemming één van de  belangrijkste spelers is voor trainer Sjors Ultee.

De aanvaller, die dit seizoen al negen keer tot scoren kwam, weet dat de contractverlenging wel kan betekenen  dat hij volgend seizoen actief is in de Keuken Kampioen Divisie. De komende weken worden voor Fortuna Sittard nog erg belangrijk, aangezien de voorsprong op de drie onderste ploegen slechts drie punten bedraagt. De club neemt het de komende weken nog op tegen FC Twente, Vitesse en NEC.

Naast Seuntjens zullen ook Tom Hendriks en verdediger Mike van Beijnen komend seizoen uitkomen voor de Limburgse club. Van Beijnen speelt momenteel op huurbasis voor FC Den Bosch, terwijl Hendriks derde doelman is bij de nummer vijftien van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen