'Schmidt wil naast Götze ook Sangaré meenemen naar Benfica'

3 mei 2022, 14:43

Mario Götze is niet de enige speler van PSV die in verband wordt gebracht met een transfer naar Benfica. Roger Schmidt wil volgens A Bola ook Ibrahim Sangaré meenemen naar Portugal. Benfica zou bij PSV al hebben geïnformeerd naar de Ivoriaanse middenvelder.

Schmidt zou bij Benfica de samenwerking met Sangaré graag willen verlengen. De afgelopen twee jaar is de 24-jarige middenvelder een belangrijke pion in het elftal van de Duitse trainer geweest. Waar Sangaré aanvankelijk werd beschouwd als simpele balafpakker met beperkte techniek, heeft hij zich ook op meerdere vlakken ontwikkeld. Zo is Sangaré zorgvuldiger geworden in balbezit en meer doelpunten gaan maken.

PSV nam Sangaré twee jaar geleden voor zo'n negen miljoen euro over van Toulouse. Inmiddels is de middenvelder een stuk meer waard. Het is zodoende maar de vraag of Sangaré betaalbaar is voor Benfica. Het Eindhovens Dagblad schreef maandag dat een transfersom van 25 à 30 miljoen voor de middenvelder niet irreëel lijkt. FootballTransfers schat de waarde van Sangaré in op 16 miljoen euro.

Naast Benfica zijn er ook een hoop Engelse clubs die Sangaré op de korrel hebben. Bovengenoemd Portugees medium denkt echter dat de Schmidt-factor de middenvelder uit Ivoorkust kan overtuigen om de stap naar de Primeira Liga te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen