Dit zijn de opstellingen van Real Madrid en Manchester City

4 mei 2022, 20:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De opstellingen van Real Madrid en Manchester City voor de returnwedstrijd in de halve finale van de Champions League zijn bekend. Carlo Ancelotti heeft zijn elftal ten opzichte van het heenduel op twee plekken gewijzigd, terwijl Pep Guardiola evenveel wijzigingen heeft doorgevoerd.

Bij Real Madrid ontbreekt David Alaba in de opstelling. De Oostenrijkse verdediger kampt met een lichte blessure en zit op de bank. Zijn plek in het centrum van de defensie wordt overgenomen door Nacho. Op het middenveld keert Casemiro terug van een schorsing, waardoor Federico Valverde een linie naar voren schuift. Dat gaat ten koste van Rodrygo.

Manchester City kan in de return tegen Real Madrid weer beschikken over Kyle Walker en João Cancelo. Walker kampte vorige week met een blessure, terwijl Cancelo geschorst was. Zij vervangen Oleksandr Zinchenko en John Stones op de backposities. Nathan Aké maakt deel uit van de wedstrijdselectie van City, maar zal hoogstens als invaller binnen de lijnen komen.

De eerste ontmoeting tussen Manchester City en Real Madrid mondde uit in een ware voetbalshow met zeven doelpunten. Na negentig minuten prijkte een 4-3 eindstand op het scorebord, waardoor de Madrilenen voor eigen publiek moeten winnen om kans te maken op een plek in de finale van de Champions League. De eerste finalist is al bekend: Liverpool, dat dinsdag een stunt van Villarreal afwendde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen