'Moet Gravenberch zich zorgen maken? Bayern denkt aan Pogba'

11 mei 2022 – Ryan Gravenberch wordt al maandenlang gelinkt aan Bayern München, maar het is de vraag of hij bij de Duitse landskampioen wekelijks aan spelen toe gaat komen als hij de transfer maakt. De concurrentie op het middenveld is moordend, maar de club wil mogelijk nog een extra speler halen. Paul Pogba zou hoog op het wensenlijstje staan.

'Moet Gravenberch zich zorgen maken? Bayern denkt aan Pogba'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Der Rekordmeister zou zelfs al een aanbieding hebben neergelegd bij de middenvelder, die komende zomer transfervrij vertrekt bij Manchester United. Waar zijn toekomst ligt, is nog niet bekend. Naast Bayern zouden ook Paris Saint-Germain en Juventus hopen op zijn komst. Eerder was ook Manchester City in de markt, maar dat aanbod wees de Fransman resoluut af. Hij is klaar met de Premier League na een aantal teleurstellende seizoenen bij de Red Devils.

Juventus zou de beste papieren hebben voor de komst van Pogba. Tussen 2012 en 2016 speelde hij ook al succesvol bij Turijn. Die club pikte hem destijds transfervrij uit Manchester, waarna hij na die vier seizoenen terugkeerde op Old Trafford voor meer dan honderd miljoen euro. Mogelijk keert hij nu terug bij De Oude Dame, dat twee mindere seizoenen beleeft. De club werd vorig seizoen geen kampioen en kan ook nu fluiten naar de Scudetto.

Gravenberch en Mazraoui
Gravenberch wordt al lang gelinkt aan Bayern München, maar een akkoord ligt er nog altijd niet. De middenvelder moet ongeveer dertig miljoen euro opleveren vinden de beleidsbepalers in Amsterdam, maar de bestuurders van de Duitse club zouden inzetten op een lager bedrag. Desondanks is de verwachting dat de partijen elkaar nog wel gaan vinden. De Ajacied zou zelf wel openstaan voor een transfer naar Beieren. Mazraoui gaat sowieso naar de Allianz Arena, bevestigde sportief directeur Hasan Salihamidzic.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd