'Feyenoord toont concrete interesse in smaakmaker Heerenveen'

14 mei 2022 – Milan van Ewijk heeft zich in de picture gespeeld van verschillende clubs. Behalve PSV hebben ook Feyenoord en aantal buitenlandse clubs een oogje op de rechtsback van sc Heerenveen.

'Feyenoord toont concrete interesse in smaakmaker Heerenveen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant. Eerder deze week kwam naar buiten dat PSV de publiekslieveling van Heerenveen in de gaten houdt. De Eindhovenaren krijgen echter stevige concurrentie. Volgens de LC heeft Feyenoord concrete interesse in de 21-jarige verdediger en is het een kwestie van tijd totdat de Rotterdammers actie ondernemen.

Lees meer: 'Dumfries-route? PSV denkt voorzichtig aan rechtsback Van Ewijk'

Ook over buitenlandse belangstelling heeft Van Ewijk niets te klagen. Lille, Stade Brest, Strasbourg, Queens Park Ragners en Celtic zouden de jeugdinternational allemaal op de korrel hebben. Van Ewijk heeft in Friesland een contract tot medio 2025. 

Van Ewijk is bezig aan zijn eerste seizoen voor Heerenveen, dat hem vorig jaar overnam van ADO Den Haag. De vleugelverdediger speelde zich moeiteloos in de basis van de Friezen.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd