Ajacieden kondigen vertrek aan, Schalke een van de bestemmingen

19 mei 2022 – Steven van der Sloot gaat Ajax na dit seizoen verlaten. De negentienjarige verdediger heeft op Instagram bekendgemaakt dat hij zijn carrière voortzet bij Schalke 04. Ook Gibson Yah heeft zijn vertrek bij Ajax aangekondigd.

Ajacieden kondigen vertrek aan, Schalke een van de bestemmingen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Sloot maakte in de zomer van 2019 de pikante overstap van Feyenoord naar Ajax, maar wist de hoge verwachtingen niet waar te maken. De afgelopen seizoenen speelde hij dertien wedstrijden namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Binnenkort loop zijn contract af, waarna hij de overstap naar Schalke 04 maakt.

Yah, een achttienjarige middenvelder, speelde negentien competitiewedstrijden voor de beloften van Ajax. Het is nog onduidelijk waar hij zijn loopbaan voorzet. Yah speelde sinds 2014 in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club.

Op Instagram schrijft Yah 'een nieuw avontuur' aan te gaan. 'Graag wil ik iedereen bedanken. In het bijzonder bedank ik al mijn trainers, staf en teamgenoten die mij in al die jaren hebben geholpen bij mijn ontwikkeling tot de voetballer die ik nu ben. Ik kwam als kleine jongen binnen en verlaat vol trots als jongeman deze fantastische club op weg naar een mooie nieuwe uitdaging.'

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd