Kylian Mbappé laat zich overhalen en blijft tóch bij PSG

21 mei 2022 – Kylian Mbappé gaat spoedig bekendmaken dat hij bij Paris Saint-Germain blijft, zo verzekeren diverse media. De 23-jarige aanvaller heeft vrijdag de knoop over zijn voetbaltoekomst doorgehakt en daarbij het besluit genomen zijn aflopende contract in de Franse hoofdstad te verlengen. Real Madrid tast zodoende mis.

Kylian Mbappé laat zich overhalen en blijft tóch bij PSG

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De soap rond Mbappé heeft lang geduurd, maar nadert nu zijn ontknoping. Volgens Di Marzio gaat de pijlsnelle aanvaller mogelijk zaterdagavond nog bekendmaken dat hij PSG trouw blijft. De afgelopen weken deden al geruchten de ronde dat Mbappé tegen de verwachtingen in zijn contract bij zijn huidige club zou verlengen. Zijn familie zou op hem hebben ingepraat om te blijven.

Fayza Al-Amari, de moeder van Mbappé, maakte deze week beeknd dat haar zoon met zowel PSG als Real Madrid een persoonlijk akkoord heeft bereikt. "Het is nu aan Kylian om een beslissing te nemen. De aanbiedingen van Real en PSG zijn bijna identiek. We laten het nu aan Kylian, hij moet de knoop zelf doorhakken", gaf zei aan in gesprek met Kora Plus.

De beslissing van Mbappé is, naar het zich laat aanzien, gevallen op PSG. Naar verluidt gaat de Frans international zijn contract in Parijs verlengen tot de zomer van 2024. Daar staat een salaris van liefst 50 miljoen euro tegenover. Bovendien zou Mbappé een tekenbonus van 100 miljoen euro opstrijken.

Reacties

Ligue 1

gerelateerd