Vraagtekens over fitte Bijlow: "Geloof mij, dat is regelrechte onzin"

24 mei 2022, 10:59

Bas van Noortwijk gaat tijdens de Conference League-finale met extra interesse kijken naar Justin Bijlow. De doelman stond lang aan de kant met een blessure, maar lijkt inmiddels voldoende hersteld om te kunnen spelen in Tirana. Goed nieuws voor Feyenoord, aangezien zijn vervanger

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano geen indruk wist maken in de afgelopen weken. 

"Geweldig voor Feyenoord en geweldig voor Justin zelf dat hij er weer bij is", vertelt de voormalig teammanager en oud-doelman in het Algemeen Dagblad. "Maar ik denk dat we niet moeten onderschatten wat voor impact het heeft, na maanden zonder wedstrijd opeens weer tussen die palen staan. Ik hoor de laatste dagen van die opmerkingen dat wedstrijdritme helemaal niet belangrijk is voor een keeper. Nou, geloof mij, dat is regelrechte onzin."

Volgens Van Noortwijk is vooral de timing even zoeken als je lang aan de kant hebt gestaan. "Hopelijk gaat Justin daar goed mee om in Albanië. Justin heeft al vaak genoeg bewezen dat hij een topkeeper is. Met hem erbij maken we een goede kans om de Conference League te winnen", besluit de oud-teamchef, die afgelopen jaar stopte om te genieten van zijn pensioen. Veertien jaar ging hij met Feyenoord heel Europa door, maar deze prachtige campagne moet hij missen. Hij is door zijn oude club ook niet uitgenodigd voor de finale.

Zelf wil de pensionado daar geen probleem van maken. "Ook lekker, vanaf tv zie je het tenminste goed", vertelt hij, waarna hij wel aangeeft het 'jammer en vreemd' te vinden dat hij er niet bij is. Het verandert zijn gevoel voor de Rotterdamse club echter niet. "Je kijkt die wedstrijd als supporter natuurlijk. Ik hoop echt van harte dat 'we' straks met die bokaal in onze handen staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen