Laporta wil Frenkie de Jong houden; Barça bepaalt vraagprijs Depay

25 mei 2022 – Joan Laporta hoopt dat Frenkie de Jong ook na de zomer bij FC Barcelona speelt. De middenvelder wordt aan meerdere clubs gelinkt, omdat hij een behoorlijke transferwaarde vertegenwoordigd. Omdat de Catalaanse club het financieel zwaar heeft, zou de leiding daar wel open voor staan, werd gesuggereerd. Dat is echter niet het geval, laat de president nu weten.

Laporta wil Frenkie de Jong houden; Barça bepaalt vraagprijs Depay

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Frenkie heeft veel kwaliteiten en hij kent onze manier van spelen. Hij is een gewilde speler op de transfermarkt. We hebben aanbiedingen gehad, maar we vinden dat hij bij Barça moet blijven", aldus de preses in gesprek met L'Esportiu. De afgelopen weken werden Paris Saint-Germain en Manchester United aan De Jong gelinkt. Erik ten Hag zou graag weer met de middenvelder willen samenwerken na hun succesvolle periode bij Ajax, maar de kans lijkt dus klein dat het gaat gebeuren.

Het kan ook dat Laporta probeert om de prijs op te drijven voor de voetballer, die drie jaar geleden overkwam voor 86 miljoen euro. Hoewel De Jong niet wekelijks imponeerde dit seizoen, zou de Barça-leiding denken aan een bedrag van minstens honderd miljoen euro voor de voetballer. In Camp Nou heeft hij nog een contract voor vier seizoenen.

Memphis Depay
Waar Laporta niet wil praten over het vertrek van De Jong, zou Memphis Depay wel mogen vertrekken bij de nummer twee van La Liga. De aanvaller kwam afgelopen zomer transfervrij naar Camp Nou, maar het betekent niet dat hij voor een schijntje mag vertrekken. SPORT weet dat er twintig miljoen euro op tafel gelegd moet worden voor de spits, die nog een eenjarig contract heeft.

Reacties

LaLiga

gerelateerd