Arnesen: "Dessers speelt zich in de kijker bij grotere clubs"

26 mei 2022 – Frank Arnesen heeft na de verloren Conference League-finale van Feyenoord tegen AS Roma (0-1) een update gegeven over een prangend transferdossier. De technisch directeur van de Rotterdammers vertelde voor de camera van ESPN dat de club on speaking terms is met Cyriel Dessers, maar er meer belangstelling is voor de spits.

Arnesen: "Dessers speelt zich in de kijker bij grotere clubs"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dessers speelde woensdagavond in Tirana mogelijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van Feyenoord. In principe keert de 27-jarige aanvaller terug naar zijn eigenlijke werkgever KRC Genk, tenzij de Rotterdammers de koopoptie van vier miljoen euro in zijn contract lichten. "We zijn ermee bezig", erkende Arnesen vlak na de verloren eindstrijd. "Waar ik naar neig? Dat weet ik niet, dat kan ik nog niet zeggen. We zijn on speaking terms. We praten en gaan kijken wat eruit komt."

Dessers maakte dit seizoen twintig doelpunten voor Feyenoord, waarvan tien in de Conference League. De vele Europese doelpunten van de spits zijn de internationale scouts niet ontgaan. "Je moet niet vergeten dat Dessers zichzelf in de kijker heeft gespeeld bij veel grotere clubs dan Feyenoord, qua financiën. En hij is 27 jaar… We gaan kijken wat het wordt. We zijn on speaking terms", herhaalde de bestuurder.

Teleurstelling en trots
Arnesen heeft gemengde gevoelens overgehouden aan de finale in Albanië, waar Feyenoord aan het kortste eind trok. "Ik heb de tweede helft echt genoten van Feyenoord. We hebben alles gegeven, kansen gehad, twee keer de paal geraakt, maar de bal wilde er niet in. Dan zit je toch met een heel teleurgesteld gevoel", aldus de technisch directeur, die tegelijkertijd ook trots is op de Europese campagne van Feyenoord. "Vanaf 22 juli tegen Drita tot vanavond tegen AS Roma, met heel veel overwinningen en heel goed voetbal. Ik kan alleen maar trots zijn op de jongens en onze trouwe supporters."

Reacties

Feyenoord

gerelateerd