Jeugdinternational Braaf (19) kondigt vertrek bij Man City aan

26 mei 2022 – Jayden Braaf gaat Manchester City verlaten. De Nederlands jeugdinternational heeft zijn vertrek via zijn social media-kanalen aangekondigd. Het is niet bekend waar hij zijn carrière voortzet.

Jeugdinternational Braaf (19) kondigt vertrek bij Man City aan

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

'Ik wil iedereen bij Manchester City bedanken voor het vertrouwen en de steun die zij mij de afgelopen jaren hebben gegeven. Ik ben zowel op persoonlijk als professioneel vlak gegroeid en zou niet zijn waar ik nu ben zonder hun begeleiding', aldus Braaf.

Braaf maakte op jonge leeftijd de overstap van PSV naar Manchester City, nadat hij eerder twee jaar doorbracht in de jeugdopleiding van Ajax. Tot een doorbraak bij de Engelse grootmacht kwam het niet. Braaf speelde vier seizoenen bij City en maakte geen enkele officiële minuut in het eerste elftal.

Vorig seizoen werd Braaf voor een half jaar verhuurd aan Udinese, maar het Italiaanse avontuur werd niet wat alle partijen ervan hadden gehoopt. De jeugdinternational kwam tot slechts vier optredens in de Serie A, waarvan drie invalbeurten. Scoren deed hij eenmaal: op bezoek bij Benevento.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd