'PSV richt pijlen in zoektocht naar doelman op ex-doelwit Ajax'

26 mei 2022 – PSV onderzoekt de mogelijkheden om Hugo Souza deze zomer naar Eindhoven te halen. De doelman uit Brazilië moet de problemen onder de lat oplossen in het Philips Stadion. Het is echter nog niet bekend of CR Flamengo mee wil werken aan een vertrek van de sluitpost.

'PSV richt pijlen in zoektocht naar doelman op ex-doelwit Ajax'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Volgens het Braziliaanse medium UOL Esporte houdt PSV de situatie van Souza nauwlettend in de gaten. De 23-jarige goalie heeft bij Flamengo een contract tot medio 2025 en dus zal PSV hoe dan ook met een zak geld moeten aankloppen in Rio de Janeiro. De entree van een nieuwe doelman is deze zomer sowieso een van de prioriteiten van de Eindhovenaren.

Yvon Mvogo speelde namelijk in het tweede deel van de competitie de wedstrijden namens PSV. Hij keert echter terug naar zijn werkgever RB Leipzig. Ook de jonge Duitser Vincent Müller lijkt namelijk te gaan vertrekken. Dan blijven Joël Drommel en Maxime Delanghe nog over voor de Brabanders. Dat zal trainer Ruud van Nistelrooij hoe dan ook te karig vinden.

PSV werd al gelinkt aan ex-Ajacied Jasper Cillessen, die momenteel nog bij Valencia op de loonlijst staat. Het is voor Souza op zijn beurt niet de eerste keer dat een transfer naar de Eredivisie wordt besproken. De boomlange Braziliaan werd een jaar geleden al in verband gebracht met Ajax. De gesprekken tussen de Amsterdammers en Flamengo werden nooit concreet.

Reacties

PSV

gerelateerd